Car
Wrapping

Wij verzorgen jouw car wrapping: een tijdelijke laag folie over de lak van je auto

Wat is het

Wrappen of car wrappen is het aanbrengen van een (tijdelijke) laag vinylfolie over de lak van de auto. Deze folie is speciaal ontwikkeld om makkelijk de complexe vormen van je wagen aan te nemen en deze extra te beschermen. Het is dan ook erg belangrijk dat de folie correct en op maat aangebracht wordt. Dit is precisiewerk en vergt ervaring en vakkennis. Zo is je auto, motor of ander voertuig niet alleen beschermd, maar kan je ook makkelijk van stijl of kleur veranderen of meer opvallen op de weg door reclame te gebruiken. Je kan rekenen op Afdruk.

Met onze car wrapping verander je je auto gemakkelijk van stijl en kleur

Mogelijkheden

Wil je glans, mat, zijdeglans, carbon fibre, brushed metal of een bepaalde kleur of camouflagepatroon? Alles is mogelijk. Bij Afdruk werken we met de meest kwalitatieve folies van onder meer 3M, Avery, KMPF en Xpel.

Indien gewenst kan er bedrijfsreclame, een logo of patroon etc. op de folie geprint worden. Ook de gevel van het bedrijfspand of de toonbank kunnen ingepakt worden met een folie, passend bij jouw huisstijl. Wij staan ook in voor interieurdesign.

Vertel ons jouw idee en wij werken het uit. Afwerking tot in de puntjes is onze grootste troef. Je kan vaak niet zien of de auto in een andere kleur gewrapt of gespoten is.

Onze car wrapping biedt tal van mogelijkheden voor je auto

Basic
Car Wrap

De buitenkant van de wagen wordt bekleed met een folie naar keuze. Met print, zonder print... alles kan.

Pro
car wrap

De volledige buitenkant en de binnenkant van alle deuren (de deurstijlen) wordt ingepakt.

Deluxe
car wrap

De buitenkant, de binnenkant van de deuren, het motorcompartiment en de binnenkant van de koffer worden gewrapt.

Wij bekleden de buitenkant van je auto met een speciale car wrap

Boat Wrapping

Bij het wrappen van boten, gaan we op dezelfde manier tewerk als bij het wrappen van wagens. De folie wordt geplakt tot aan de waterlijn, maar nooit eronder. Je boot wordt na het wrappen speciaal behandeld met een coating, hierdoor zit alles mooi vast en kan er geen water onder de folie.

Wil je een vissersboot bestickeren of je jacht van kleur veranderen?

Contacteer ons ›