Interieurdesign
& wall wrap

Interieurdesign & wall wrap is onze specialiteit

Ook voor de inrichting van je interieur of bedrijfspand kan je bij ons terecht. Met een ‘wall wrap’ zorgen we voor een creatieve en frisse look, dit is een stuk goedkoper dan een volledige restyling. Denk hierbij aan een accentmuur in een praktijkruimte, wachtzaal, hotel of gewoon bij je thuis.

We bekleden niet alleen muren, maar ook keukenkasten, wanden of volledige meubels. Alles kan in een nieuw jasje gestopt worden. Zo kan je dus bestaande stukken hergebruiken en heel wat besparen.

Wij verzorgen de inrichting van je interieur of bedrijfspand

Hoe werkt het

De meeste gladde ondergronden kunnen bestickerd worden. We zorgen voor een snelle plaatsing, waardoor overlast tot een minimum beperkt wordt. De zelfklevende folie is afwasbaar, krasbestendig en duurzaam. We geven zelfs 10 jaar garantie op de muur- en interieurfolie. We komen ter plaatse eerst alles grondig opmeten en maken een offerte op maat. Je kan kiezen voor een effen kleur, een print, een foto enz. Je ontvangt een ontwerp ter goedkeuring, daarna printen we alles en gaan we over tot plaatsing. Meubels en andere zaken kunnen we in ons atelier wrappen.

Heb je online een leuke afbeelding gevonden? Hou er dan rekening mee dat de resolutie meestal niet voldoende is en dat je niet zomaar afbeeldingen mag gebruiken. Afdruk beschikt echter over een uitgebreide en professionele beeldbank. We zoeken dan met jou naar een vergelijkbare, rechtenvrije afbeelding.

We bekleden muren, keukenkasten, wanden, meubels, ...