Onze
aanpak

Wij voorzien je wagen, motor, boot, interieur, etc. van een nieuwe uitstraling

Wij kunnen je wagen, scooter, motor, boot, interieur enz. voorzien van een nieuwe en persoonlijke uitstraling. Kom bij voorkeur bij ons langs, we nemen graag de tijd om alles te bespreken en je kan meteen ons uitgebreid aanbod kleurstalen bekijken.

Je nieuwe wagen kan zelfs rechtstreeks uit de garage bij ons geleverd en gewrapt worden, zo wordt hij meteen beschermd. Indien het om een duurdere of luxewagen gaat, adviseren wij een lakbeschermende folie. De wagen is dan optimaal beschermd tegen krassen en vuil. We dragen kwaliteit zeer hoog in het vaandel en nemen dan ook graag de tijd om het werk tot in de puntjes uit te voeren. Je auto is daarom 2 tot 3 werkdagen in ons atelier, haast en spoed is zelden goed.

Heb je zelf een idee of wil je ons een creatief ontwerp laten maken?

Laat door ons je creatief ontwerp maken voor jouw auto, boot of interieur

Over ons

Zaakvoerder Kenny Hoeben deed jarenlang ervaring op bij een bedrijf in deze sector, daarna begon hij zijn eigen zaak, Afdruk. We garanderen onze klanten de hoogste kwaliteit en zijn op de hoogte van de laatste trends en nieuwe technieken.

Je kan je voertuig met een gerust hart aan ons toevertrouwen, we beschikken niet alleen over de nodige kennis en ervaring, maar ook over een grote dosis passie voor wat we doen!

Wij garanderen hoge kwaliteit en zijn steeds op de hoogte van de laatste technieken